INOVADR

OSTALE OBJAVE

Projekt “Jednostavna elektrika u poduzetništvu”
25 kolovoza, 2023
Prihvaćen projektni prijedlog “Razvoj biciklističke infrastrukture u gradu Dugoj Resi”
14 srpnja, 2023
Održane dvije radionice vezane uz otvorene Pozive “Vaučeri za digitalizaciju”
5 srpnja, 2023

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Održana edukacija “Kvalitetnim izvještavanjem do bespovratnih sredstava”

U Poduzetničkom inkubatoru Grada Duge Rese održali smo edukaciju o problematici koja u provedbi projekta često bude iznimno zahtjevna i nejasna, a za koju smo putem komunikacije s našim korisnicima dobili informacije o velikoj potrebi takve edukacije. Govorili smo o zahtjevima za nadoknadom sredstava ili projektnim rječnikom ZNS-ovima. Polaznici su ovoga puta bili izuzetno aktivni sa mnoštvom pitanja iz prakse. Pojedina pitanja na koja smo uspjeli tijekom edukacije odgovoriti, kako teoretski tako i uz mnoštvo primjera iz prakse, bila su:

Kako se izvještava o provedbi aktivnosti?
Kako se izvještava o troškovima a kako o nabavama?
Koje dokumente morate čuvati i poslati uz izvještaj?
Kako se dokazuje ostvarenje pokazatelja?

Predavačica je bila Maja Dujmović koja je već 14 godina u praksi provjere provedbe EU projekata sa strane sustava – prvo u Agenciji za mobilnost a zatim (11 godina) u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata europske unije. Na mjestu voditelja službe, dnevno je uključena u praćenje provedbe i provjeru prihvatljivosti troškova velikog broja najvećih, infrastrukturnih projekata koji su trenutno u provedbi u Hrvatskoj.

INOVADR NEWSLETTER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.