NATJEČAJ

INOVADR

Posljednje objave

Projekt “Jednostavna elektrika u poduzetništvu”
25 kolovoza, 2023
Prihvaćen projektni prijedlog “Razvoj biciklističke infrastrukture u gradu Dugoj Resi”
14 srpnja, 2023
Održane dvije radionice vezane uz otvorene Pozive “Vaučeri za digitalizaciju”
5 srpnja, 2023

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Karlovačkoj županiji za 2023. godinu

Upravni odjel za gospodarstvo Karlovačke županije 1. lipnja 2023.  objavio je JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA MALE VRIJEDNOSTI U POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI ZA 2023. GODINU.

Cilj Javnog poziva je poticanje razvoja i modernizacije svih sektora poljoprivredne proizvodnje,  unapređenje uvjeta za poljoprivrednu proizvodnju, povećanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda te poticanje edukacije poljoprivrednih proizvođača, osobito mladih i ekoloških proizvođača, a sve u svrhu stvaranja novih radnih mjesta i zadržavanja stanovništva na ruralnom području Karlovačke županije.

Prihvatljivi korisnici bespovratnih sredstava temeljem Javnog poziva su poljoprivrednici registrirani pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koji imaju sjedište/prebivalište na području Karlovačke županije i imaju poljoprivredne površine, stoku i poljoprivrednu proizvodnju za koju traže županijsku potporu na području Karlovačke županije.

Više o pozivu na POVEZNICI

Izvor: https://www.kazup.hr/

INOVADR NEWSLETTER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.